EFFEKTIVT.

MINST 5 GÅNGER SNABBARE ÄN KAKEL.

Redan vid montage av en panel sparas tid och pengar i jämförelse med plattsättning av motsvarande yta. Detta eftersom arbetet för att montera panelen i snitt är mindre än 15 minuter. Tänk då vad som händer med den totala byggtiden när många paneler monteras i många bostäder. Vi vågar säga att det snabba och enkla montaget av Enamello Kitchen Front så smått revolutionerar byggprocessen.

 

Av erfarenhet från tidigare projekt som Enamello levererat vet vi att de som monterar sätter ca 4-5 Enamello Kitchen Front per timme, även i de fall som panelen behöver anpassas till korrekt mått på plats med stick- eller cirkelsåg. I ett byggprojekt med 100 lägenheter betyder det att den totala montagetiden för stänkskydd blir endast 25 timmar. Som jämförelse tar kakling av lika många lägenheter om stänkskyddsytan är 1,8 m2 (600x3000mm) lågt räknat minst 300 timmar fördelat över två eller fler tillfällen per lägenhet.

 

Ytterligare fördelar med att det endast krävs ett besök per bostad för att montera stänkskyddspanelen är att Enamello kan anpassa leverenserna efter behov och därmed underlätta hela byggprocessen så att inte olika yrkesgrupper står och väntar på att få tillgång till köket för att genomföra sina uppgifter. Dessutom krävs inget löst vatten som kan orsaka fuktskador eftersom panelerna limmas med fogpistol.

 

Följ med oss på en snabb resa i tre steg som berättar hur Enamellorevolutionen fungerar.

LIMMA

MONTERA

FÄRDIGT PÅ

   15 MIN

01

Enamello Kitchen Front levereras i skräddarsydda mått

 

Alla våra paneler tillverkas och levereras skräddarsydda efter beställda mått. Fördelen är att det går snabbare och smidigare vid montaget. 

02

Snabbt montage med lim

 

Monteringen sker smidigt genom att man applicerar lim innan skivan trycks fast mot väggen. Enamello Kitchen Front levereras upp till 5000 mm i längd utan skarv så montagetiden för panelen i jämförelse med andra panelalternativ eller kakel är oehört effektiv.

03

Foga direkt när panelen är uppsatt

 

Så snart man fäst panelen mot väggen kan man foga skarvarna. Sen är det bara att dra bort eventuell skyddsplast, torka av ytan och sätta upp eventuella magnetiska tillbehör. Montaget är klart!

EXTRA

Vid behov är det enkelt att kapa/anpassa på plats

 

Osäker på om de beställda måtten kommer att motsvara verkligheten? Inga problem. Enamello Kitchen Front kan gärna beställas med övermått för att enkelt anpassas till rätt mått på plats. Vi rekommenderar att använda sticksåg eller sänksåg med metallblad för bästa resultat.