FUNKTIONELLT.

 

Enamellos produkter är en investering för framtiden.

 

Inget annat stänkskydd, oavsett om det är kakel, stenskivor, glas eller laminatskivor med magnetfunktion, har samma högkvalitativa, funktionella och hållbara yta som Enamello Kitchen Front av emaljerat stål.

 

Med Enamello Kitchen Front i köket frigörs en värdefull arbetsyta som tidigare varit död och endast estetisk. Med Enamello Kitchen Front får du både estetik och funktion.

 

Magnetbärande

Eftersom Enamello Kitchen Front är magnetbärande kan man enkelt fästa viktiga papper, knivlist, krokar, hushållspappersrullen och till och med hyllor för exempelvis en iPad utan att borra ett enda hål.

 

Enamello har letat upp det bästa som finns på marknaden och dessutom tagit fram ett eget utbud av tillbehör som håller rätt magnetkvalitet och som garanterat fäster ordentligt.

Värmetålig

Enamello Kitchen Front tål stora temperaturväxlingar mellan -60°C till +450°C. Du behöver inte vara orolig för att ställa kastruller eller stekpannor nära eller för att ha spisen på hög temperatur.

Detta gör emaljstänkskyddet Enamello Kitchen Front till en av de tåligaste produkterna på marknaden.

Skarvfri

Ingen annan panel på marknaden levereras skarvfri i maxmåttet

1200 x 5000 mm. Maxmåttet möjliggör en estetisk och hygienisk yta i och med avsaknaden av hårdfogar. 

 

I teorin kan vi leverera ännu större paneler men, transport och hantering är de enda begränsningarna.

Skrivbar

En mycket uppskattad funktion är att Enamello Kitchen Front  kan användas som skrivtavla för inköpslistor, veckans schema etc om och om igen. 
 

Möjligheten att skriva på Enamello Kitchen Front gör, precis som att den är magnetbärande, att ytterligare en yta i hemmet blir funktionell och praktisk. 

Hygienisk utan behov
av underhåll

Emaljerat stål är helt porfritt och varken smuts, fett eller bakterier fäster på ytan som därför är mycket lätt att hålla ren.

 

Torka av fettfläckar, det du skrivit, fingeravtryck etc från ytan regelbundet med en trasa (gärna en fiberduk) fuktad med vatten, rengöringsmedel eller Enamello Cleaner som kan köpas i vår webbshop.

Färgbeständig/ 
UV-resistent

Emaljytan är färgbeständig/UV-resistent. Det innebär att den kulör som levereras kommer behålla sin nyans och glans under hela sin livstid oavsett placering i förhållade till ljuskällor.