KULÖRER.

Vill du använda en specifik NCS-kulör eller ett unikt motiv i projektet?
Inga problem, Enamello erbjuder ALLA kulörer.

 

Det innebär att du kan beställa exakt den NCS-kulör (översatt från RAL) på den aktuella Enamelloprodukten som du önskar. För dig som vill skapa ett ännu mer bestående intryck i projektet erbjuder vi dessutom Enamello Unique. En emaljpanel där vi bränner in valfritt motiv. Det går att ta fram exempelvis koppar, marmor eller andra specialkulörer med hjälp av inbränt screentryck. Se våra exempel i färgkartan nedan.

Av erfarenhet vet vi att vissa färger är mer populära än andra och för att vid behov kunna leverera dessa så snabbt det är möjligt har vi valt ut några favoriter som finns på lager, övriga kulörer är beställningsvara. Det är våra utvalda färger som vi visar på vår färgkarta nedan.

Klicka på de olika kulörerna för att få reda på färgnamn och kod samt om det är en lagerfärg eller en beställningsfärg. Observera att en korrekt färgåtergivning ej är möjlig online så välkommen att kontakta oss för prov (finns ej för Enamello Unique). Enamello Unique med mönster är alltid beställningsvara och tillverkas vid order.

 

Maxmått för egen NCS-kulör vid mindre volymer är 1200x3000 mm, annars 1200x5000 mm.

FOLLOW US

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Basic
  • Google+ Basic

ENAMELLO

Tornväktargränd 8

168 59 Bromma

Tel. 0731-50 44 50